Odile de Man

Ik ben Odile de Man, geboren op 28-11-1976 te Rotterdam. In 2007 ben ik, samen met mijn partner, in Woudenberg gaan wonen. Wij werden aangetrokken door het groene karakter van het dorp met daarnaast de goede bereikbaarheid naar de omliggende snelwegen en daarmee naar familie en vrienden. Samen hebben wij twee dochters waarmee wij in de weekenden genieten van het bos en natuurlijk het Henschotermeer.

Na mijn studie Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit heb ik mij binnen verschillende gemeentelijke organisaties bezig gehouden met de juridische aspecten van ruimtelijke ordening. Momenteel adviseer ik (project)ontwikkelaars bij hun ruimtelijke procedures in relatie met de gemeente.

Begin 2013 heb ik met veel enthousiasme mede initiatief genomen om binnen Woudenberg een lokale VVD afdeling op te richten. Met mijn kennis van zowel interne gemeentelijke organisaties als de inleving in de wensen van ontwikkelaars denk ik een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van het bestuur van de gemeente Woudenberg.