Hans Barelds

Ik ben Hans Barelds, geboren op 24-06-1948 te Groningen. Ik ben daar opgegroeid, heb de geweldige sixties-periode  meebeleefd en ben in 1972 afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als student was ik corpslid en verder actief in de G.S.A.V.V. Forward, nederlands oudste studentenvoetbalvereniging. Ik ben co-auteur van een monumentaal 100-jarig gedenkboek van Forward en ben in 2003 benoemd tot erelid.

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest voornamelijk binnen de ICT, bij de Rijksoverheid (het toenmalige Rijks Computercentrum te Apeldoorn) en in het bedrijfsleven (DSM; Deloitte), zowel in advies- als managementfuncties.

Na mijn periodes in Apeldoorn en Zuid-Limburg ben ik inmiddels ruim 25 jaar tevreden woonachtig in Woudenberg. De mooie woonomgeving, de centrale ligging en de goede verbindingen (‘tussen A12 en Hoevelaken’) zijn daar de redenen voor geweest. Deze gelden in feite nog steeds!

Als voormalig afdelingsvoorzitter in Woudenberg ben ik toegetreden tot het bestuur van VVD Eemland.

Ik ben ruim 45 jaar gelukkig getrouwd met Greet en heb een zoon en twee kleinzoons. Ik geniet volop van mijn pensioen. Ik lees graag (over de Tweede Wereldoorlog), luister graag naar muziek (Bob Dylan, Neil Young, Pink Floyd, Fleetwood Mac e.d.) en ben natuurlijk volop begaan met de ontwikkeling van de VVD in Woudenberg.