Martin Nauta staat op nr. 2, maar wie is eigenlijk Martin Nauta?

Martin Nauta staat op plek 2 op onze kieslijst. Maar wie is eigenlijk Martin, hier op de foto met Marion.


Ik ben Martin Nauta, geboren en getogen in Nijverdal, een dorp midden in de natuur op de grens van Salland en Twente. Voor mijn studie Technische Bedrijfskunde heb ik in Ulft (Doetinchem) en Apeldoorn gewoond en ben ik uiteindelijk in 2016 samen met mijn vriendin beland in Woudenberg. De keuze viel op Woudenberg omdat ik net onder Utrecht werk, mijn vriendin in Apeldoorn werkt en wij graag in een fijn en klein dorp willen wonen.

Ik ben als Manager Sales & Operations werkzaam voor TheNextShop, een audio-visueel bedrijf dat zich het best kan profileren als een mix tussen een groot- en detailhandel, waarbij wij particulieren en kleine installatie bedrijven een totaaloplossing leveren; producten, diensten, service, advies en informatie.

Vrij snel nadat ik in Woudenberg kwam wonen heb ik contact gezocht met de lokale VVD. Ik zet mij graag in voor de VVD omdat ik geloof dat vrijheid het grootste goed is. Vrij om te zeggen wat je wilt, vrij om te worden wat je wilt en vrij om te doen wat je wilt. Uiteraard vrij totdat het de vrijheid van een ander aantast. Wij leven in een prachtig land en in een prachtig dorp en toch kunnen veel dingen  altijd beter. Naar mijn idee moet je altijd streven naar perfectie! Ook vind ik dat alles eerlijk moet verlopen, dat de spelregels voor iedereen gelijk zijn en dat iedereen dezelfde start moet krijgen met de de kansen om te maken van je leven zoals je dat wilt. Gelukkig is dit is in Nederland voor een groot deel zo. We moeten altijd blijven werken om dit te bereiken en te behouden!

Naast mijn werk en inzet voor de VVD klus ik erg graag in en rond het huis en ga ik erg graag de deur uit om nieuwe dingen te zien en mee te maken. Reizen vind ik fantastisch en alhoewel ik nu niet voldoende tijd heb, wil ik het liefst de hele wereld zien! Daarnaast stap ik in de warmere maanden het liefst zo vaak mogelijk in een zeilboot en in de koudere maanden vind je mij zoveel als mogelijk op ski’s en schaatsen!