Martin Rellum staat op nr. 6. Maar wie is eigenlijk Martin Rellum?

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Martin Rellum, geboren op 7 november 1960 in Wieringerwerf.
Na te hebben gewoond in Wieringerwerf, Amsterdam en Haarlem, woon ik nu 4 jaar in Woudenberg.

Ik ben gelukkig getrouwd met Joke Marcus en heb een zoon uit een eerder huwelijk, nu bonus opa voor 5 kleinkinderen en goede vriend van de kinderen en aangetrouwde kinderen van Joke.

Ik lees graag (realistische boeken en boeken over hoe om te gaan met mensen), luister graag naar muziek (Elvis, Lou Rawls, Bob Dylan, Neil Young, Neil Diamond e.d.). Ik zing bij het "Spoorkoor op Stoom" en bij de heren-zanggroep "Zeven Tinten Grijs". Als sport beoefen ik diverse budo-sporten en mag mij tai chi-meester noemen. Ik geef Tia Chi-les in Woudenberg bij Body Flash.

In 1977 ben ik als beroepsmilitair in het leger gegaan. Vervolgens ben ik begonnen als service-technicus bij een internationale onderneming en uiteindelijk uitgegroeid tot service-manager. Deze functie gaf mij de mogelijkheid om veel van de wereld te zien. Vanaf 1994 was ik zelfstandig ondernemer en heb service- organisaties opgestart voor o.a. Wehkamp, Radio Modern en Expert, en heb mij beziggehouden met adviesfuncties op het terrein van in- en export.
In 2014 heb ik de opleiding voor bewindvoerder afgerond.

Als voormalig schaduwraadslid bij verschillende VVD-afdelingen heb ik mij verkiesbaar gesteld voor de VVD in Woudenberg. Ik vind het een uitdaging om op deze wijze politiek bezig te zijn; ik wil me daarbij als liberaal met name inzetten voor de sociaal minder bedeelden in de samenleving.