Manon Koldewijn staat op nr. 5! Maar wie is eigenlijk Manon?


Ik ben Manon Koldewijn, geboren op 5 november 1983 in IJsselstein. Ik ben getrouwd met Gert-Jan en ben trotse moeder van twee zoontjes: Mats (3) en Jens (2). Mijn jeugdjaren heb ik doorgebracht in Nieuwegein. Vanaf mijn studie ben ik de grenzen gaan verleggen naar Utrecht en Leusden. Vanwege de liefde van mijn leven ook Enschede verkend om daarna samen naar het midden van het land te verhuizen. Ons plekje hebben we dan ook gevonden in Woudenberg.

Ik kom uit een ondernemersfamilie en ben op jonge leeftijd gaan werken. Als voormalig bedrijfsleidster van een technisch bedrijf, beleidsmedewerker, projectmanager, senior adviseur en programmaleider ken ik de praktijk van zowel inwoners, ondernemers, gemeenten en scholen. Ervaring heb ik opgedaan in ons familiebedrijf (een onderwijs adviesbureau), het onderwijs (specifiek in het mbo en vo), een landelijke organisatie en bij gemeenten.

De verbinding tussen mensen, gemeente, beleid en actoren daar om heen is een uitdaging. Om deze te creëren én duurzaam te houden voor iedereen. Ik ben als zelfstandig ondernemer voor mezelf begonnen om hierin een actieve bijdrage te leveren en waar mogelijk het verschil te maken.

Verschil maken is dan ook de reden dat ik me inzet voor de VVD Woudenberg. Woudenberg is een schitterende gemeente die groeit en bloeit. Met oog voor de mensen, óók de ouderen, mantelzorgers, statushouders, minima en jonge gezinnen. In Woudenberg is diversiteit aanwezig, leven en laat leven. Bijzonder vind ik dat onze gemeente ook een sterk netwerk van ondernemers kent. Ook in verbinding naar andere gemeenten en regio’s. Ik voel me hier thuis en wil me voor de Woudenbergers met veel passie inzetten. Daarbij vind ik het uiterst belangrijk om daarin de ontwikkeling van jongeren en kinderen mee te nemen. Binnen en buiten de school. Zij zijn onze toekomst!