Marion Stempels staat op nr. 3! Maar wie is eigenlijk Marion?


Ik ben Marion Stempels, geboren op 28 augustus 1968 in Harderwijk. Met mijn man Jan Woldinga en onze twee zonen Lucas (15) en Vince (11) wonen we alweer 16 jaar met veel plezier in Woudenberg.

In het weekend ben ik veelal als supporter bij mijn zoon te vinden op het voetbalveld, zelf sla ik graag een bal op de tennisbaan. Naast alle activiteiten houden we ook van lekker uit eten gaan met vrienden of een festival of concert bezoeken.

Als zelfstandig ondernemer run ik samen met mijn compagnon het bedrijf ThemaTeam. Ons ICT advies, communicatie en trainingsbureau richt zich al twaalf jaar op nieuwe manieren van werken en communiceren. Met ons team in Amersfoort werken we voor diverse organisaties: van de Raad voor de Rechtspraak, Rijkswaterstaat, Erasmus Universiteit en AkzoNobel tot MKB bedrijven in de regio.
Een praktische, interactieve aanpak zorgt voor optimaal gebruik van ICT vernieuwingen.

Onze kennis en ervaring zetten we ook in bij projecten voor zorg en welzijn. Zo hebben we het project ‘beeldbellen’ begeleid voor mensen met ALS en ontwikkelen we een ‘interactieve beleving’ voor mensen met dementie. We zijn daarnaast springplank voor stagiaires en helpen ze op weg naar een eerste baan of vervolgstudie. Het geeft altijd voldoening om bij te dragen aan een stap vooruit.

Ik kijk uit naar de komende “vier jaar vooruit in Woudenberg”. Mijn ambitie is om de samenwerking aan te gaan en vooral te doen. Dat is wat ik dagelijks gewend ben: positief, praktisch en pragmatisch, doen wat nodig is. De gemeenteraad heeft alle mogelijkheden om te doen en daar moeten we gebruik van weten te maken. Wat kunnen we doen om het leven in Woudenberg en onze omgeving beter, mooier en leuker te maken? Voor jong en oud? De gemeenteraad is dé weg om daar invloed op uit te kunnen oefenen.