Lia van de Beek staat op nr. 8; maar wie is eigenlijk Lia?

Ik ben Lia van de Beek, geboren en getogen Woudenbergse. Voor velen al een bekend gezicht in het dorp, voor de gene die mij nog niet kennen ik ben sinds 2016 eigenaresse van Herry’s bar. Met veel plezier en trots ben ik hier dagelijks achter de bar te vinden.

Sinds 2017 ben ik ook voorzittter van Stichting Proef. Deze stichting zet zich in om ondernemers en bewoners dichter tot elkaar te brengen met het organiseren van evenementen. Met veel plezier organiseren wij elk jaar de Woudenbergse proeverij.

Met trots kan ik zeggen dat dit evenement elk jaar groeit en wij als stichting daar enorm van genieten. De insteek van oprichting van de stichting is om Woudenberg als dorp op de kaart te zetten én te kunnen laten zien dat wij een ondernemend dorp zijn.

Misschien denkt u ik ken haar ergens anders van? Dat zou zomaar kunnen. Drie avonden per week ben ik namelijk te vinden bij Dierenarts van Alphen aan de Voorstraat. Hier werk ik al een aantal jaar vol plezier en gezelligheid als avondassistente.

Door mijn onregelmatige werktijden, kan ik m’n vrije tijd zelf indelen. Ik ben met regelmaat te vinden in de sportschool, en verder probeer ik  tijd over te houden voor het afspreken met vrienden en familie.